Fancy & Furry - het verhaal van luxe hondenbedden

Welkom bij Fancy & Furry. Een merk van Nederlandse bodem, gespecialiseerd in het bieden van de meest stijlvolle en comfortabele bedden voor jouw harige vriend. Bij ons staat kwaliteit en luxe hoog in het vaandel, omdat we geloven dat jouw huisdier alleen het beste verdient. Maar dat niet alleen. Graag nemen we je me in ons merkverhaal, wat begint met een stukje historie.

Gebrek aan kwaliteit en stijlvolle producten

Onze reis begon uit de behoefte om kwaliteit en comfort samen te brengen in een wereld waar dat soms ontbreekt. Veel hondenbedden zien er weliswaar mooi uit, maar missen vaak de innerlijke ondersteuning die nodig is voor een goede nachtrust.

Een volwaardig familielid

Net zoals wijzelf en onze kinderen, hebben ook honden recht op een goede slaap, wat essentieel is voor hun groei, gezondheid en gedrag.

Bij Fancy & Furry draait alles om het welzijn van onze geliefde viervoeters. Onze missie begon met een eenvoudig idee: het creëren van een plek waar honden en hun baasjes samen kunnen genieten van comfort, stijl en kwaliteit. We begrijpen dat een hond veel meer is dan zomaar een huisdier; het is een volwaardig lid van de familie dat het allerbeste verdient.

De beste slaapervaring

Als het gaat om het pronkstuk uit de collectie, The Dog Mattress, hebben we bewust gekozen voor materialen die zorgen voor de ultieme slaapervaring van jouw hond. De vulling van het hondenkussen is gemaakt van hoogwaardig orthopedisch traagschuim, dat de druk op gewrichten en spieren verlicht en een gezonde slaap ondersteunt, of je harige vriend nu een speelse pup is of een oudere hond met fysieke uitdagingen of blessures.

Net als bij mensen heeft voldoende nachtrust en de juiste steun vanuit een matras invloed op de gemoedstoestand. Dit werkt bij honden net zo.

Er is daarom gekozen voor een vulling van orthopedisch traagschuim, wat staat voor kwaliteit en comfort.

Een aantal voordelen van traagschuim zijn:

  • Het materiaal past zich aan, aan de lichaamstemperatuur van jouw hond
  • Vormt zicht op basis van het gewicht en het lichaam van jouw hond
  • Traagschuim wordt ook wel lazy foam genoemd, omdat het de spieren en gewrichten ontlast.

Wasbare, stijlvolle kussenhoezen

Betreft de kussenhoezen geldt dat stijl en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Onze luxueuze kussenhoezen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige zachte stoffen die tegelijkertijd zijn geselecteerd op basis van stevigheid. De kussenhoezen bieden niet alleen een esthetische uitstraling, maar zijn ook zacht en comfortabel voor je hond om op te rusten. En omdat we weten dat honden wel eens knoeien, zijn onze hoezen wasbaar en duurzaam, zodat zowel jij als je hond zonder zorgen kunnen genieten. Met een scala aan prachtige ontwerpen en stijlen, vind je bij Fancy & Furry altijd een bed dat perfect bij jouw smaak en de persoonlijkheid van jouw hond past.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Fancy & Furry staan we ook voor duurzaamheid en kwaliteit. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door gebruik kussenhoezen te produceren die wasbaar zijn, en daardoor net als de orthopedische vulling, een langere levensduur hebben.

Lokale productie & arbeid

Bij Fancy & Furry gaat ons engagement verder dan alleen het welzijn van onze harige vrienden. We hechten er enorm veel belang aan dat onze producten lokaal worden geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden. We geloven dat kwaliteit en comfort niet alleen voor onze honden gelden, maar ook voor de mensen die betrokken zijn bij het creatieproces. Door samen te werken met lokale partijen zorgen we ervoor dat elke stap in het productieproces wordt uitgevoerd met zorg en aandacht, terwijl we ook onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Bij Fancy & Furry gaat het om meer dan alleen honden en hun baasjes; we geven om mensen en het milieu.

Onze toewijding aan optimaal comfort strekt zich uit tot alle aspecten van ons merk, omdat we geloven in een betere wereld voor iedereen. Onze luxe hondenbedden zijn niet alleen een luxe traktatie voor je hond, maar ook een bewuste keuze voor een betere wereld.

Ontdek het aanbod van Fancy & Furry

Wij nodigen je uit om onze collectie luxe hondenkussens te ontdekken en je huisdier te verwennen met het comfort en de stijl die ze verdienen. Volg ons voor updates over onze nieuwste ontwerpen en laat je inspireren door de wereld van Fancy & Furry. Samen creëren we een luxueuze leefomgeving voor jouw geliefde huisdier.

×