Ruilen en Retourneren

1. Retourbeleid

1.1 Fancy & Furry hanteert een retourbeleid van 14 dagen. Binnen deze periode kun je de producten retourneren, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.

1.2 Retourzendingen dienen vooraf schriftelijk of per e-mail te worden gemeld aan Fancy & Furry, onder vermelding van de reden van retournering en het bestelnummer. Mail naar: info@fancyandfurry.nl en benoem jouw ordernummer in het onderwerp van de mail.

1.3 Producten kunnen enkel geretourneerd worden wanneer deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. Beoordeel het product dus voordat jouw hond hier op gaat liggen of mee gaat spelen.

2. Beschadiging van producten en garantie

2.1 Er zit geen garantie op artikelen als deze door toedoen van je huisdier kapot zijn gemaakt. Wij kiezen voor sterke materialen en stevige stoffen om de kwaliteit van de producten hoog te houden. Daarnaast ondergaan alle items een kwaliteitscontrole voordat deze bij jou thuis worden geleverd.

Is een product toch stuk gegaan? Stuur dan een mail naar: info@fancyandfurry.nl. Wanneer het product stuk is gegaan door het toedoen van je huisdier kunnen wij geen garantie bieden. 

2.2 Heb je een defect product ontvangen of een product met fabricagefout? Stuur dan een mail naar: info@fancyandfurry.nl en voeg een foto toe.

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel: we zullen dan ook opzoek gaan naar een passende oplossing.

2.3 Bij de items: 'The Pillow' en 'The Ball' kan het voorkomen dat deze door intensief speelgebruik, na verloop van tijd, stuk zullen gaan. Op deze producten zit geen garantie.

2. Ruilen

2.1 Het is mogelijk om producten te ruilen voor een andere maat of een ander product, mits ze voldoen aan de voorwaarden zoals genoemd in punt 1.1.

2.2 Neem contact op met Fancy & Furry om de gewenste ruiling te bespreken en te regelen. Mail naar: info@fancyandfurry.nl en benoem jouw ordernummer in het onderwerp van de mail.

3. Kosten en verantwoordelijkheid

3.1 De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen met Fancy & Furry.

3.2 Fancy & Furry is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde retourzendingen. Zorg voor een degelijke verpakking en verzend de producten via een betrouwbare verzenddienst met track & trace.

4. Terugbetaling

4.1 Na ontvangst en controle van de geretourneerde producten zal Fancy & Furry zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

4.2 Terugbetalingen worden gedaan via dezelfde betaalmethode als waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald, tenzij anders overeengekomen.

5. Op maat gemaakte producten

5.1 Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd of geruild, tenzij er sprake is van een fabricagefout.

Neem contact op met Fancy & Furry voor meer informatie of om een retour of ruiling aan te vragen. We staan klaar om je te helpen!

×