Grote hondenmanden en kussens: luxe & comfort voor jouw grote hond

Speciaal voor alle Duitse Herders, Labrador Retrievers, Sint-Bernards, Golden Retrievers en Rottweilers heeft Fancy & Furry een extra grote hondenmand ontwikkeld: The Dog Mattress in de maat Large Lounger.

Een groot hondenkussen, ontworpen met luxe en comfort in gedachten. Ontdek waarom onze grote orthopedische en wasbare hondenmanden de perfecte rustplek zijn voor jouw grote viervoeter.

Luxe & comfort met een groot hondenkussen van Fancy & Furry

Bij Fancy & Furry begrijpen we dat je grote vriend de beste zorg verdient, en daarom presenteren we onze exclusieve collectie grote hondenkussens. Of het nu gaat om een grote wasbare hondenmand, een groot luxe orthopedische hondenkussen; The Dog Mattress biedt het allemaal. Ontdek hoe we stijl en welzijn combineren voor jouw geliefde viervoeter.

Grote hondenmand: Ruimte voor ontspanning

In onze selectie van grote hondenmanden staat ruimte en comfort centraal. Ontworpen met het oog op luxe en functionaliteit, bieden onze manden een koninklijke rustplek voor jouw grote vriend. Een ruime mand waarin jouw hond zich volledig kan uitstrekken voor optimale ontspanning.

Ondersteuning voor gezonde gewrichten

Grote orthopedische hondenmanden

De grote orthopedische hondenmand zorgt voor de juiste ondersteuning van gewrichten en draagt bij aan het algemene welzijn van jouw trouwe hond.

Stijlvol design

Luxe grote hondenmanden

Onze luxe grote hondenmanden zijn niet alleen functioneel maar ook een aanwinst voor jouw interieur. Kies uit verschillende stijlvolle designs en hoogwaardige materialen die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Wasbare grote hondenmanden

Niets is zo belangrijk als een schone slaapomgeving. Onze wasbare grote hondenmanden combineren comfort met praktisch gemak. Eenvoudig te onderhouden, zodat jouw huisdier altijd van een frisse en gezonde rustplek kan genieten.

Groot hondenkussen op maat

Ben je op zoek naar een groot hondenkussen op maat? Of is de grootste maat: Large Lounger (van 110cm x 90 cm), simpelweg nog niet groot genoeg? Ontdek dan onze op maat gemaakte hondenkussens. Zo stellen we samen jouw gewenste grote hondenmand samen.

Veelgestelde vragen

Zijn de grote hondenmanden wasbaar?

Ja, al onze grote hondenmanden zijn wasbaar voor eenvoudig onderhoud.

Bieden jullie ook orthopedische ondersteuning in grote hondenmanden?

Absoluut, The Dog Mattress, onze luxe hondenmand, is een orthopedisch hondenmatras. Geschikt voor zowel kleine als grote rassen.

Zijn de luxe grote hondenmanden geschikt voor elk interieur?

Zeker, onze luxe designs zijn zorgvuldig gekozen om in elk interieur te passen.

Hoe onderhoud ik een orthopedisch groot hondenkussen?

Onze orthopedische grote hondenkussens zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen regelmatig worden gewassen volgens de instructies.

Zijn de grote hondenkussens geschikt voor grote rassen?

Ja, we bieden diverse groottes en designs die geschikt zijn voor grote hondenrassen. Houd rekening met een levertijd van ±2-3 weken. De grote hondenmatrassen worden momenteel enkel geleverd op pre-order.

×